Patriarhul-Daniel_se_revolta_impotriva_celor_care_dorm_in_postDeşi Postul Paştelui abia a început, un imens scandal se profilează în rândul credincioşilor ortodocşi. De câteva zile, pe adresa Mitropoliei vin zilnic zeci de sesizări anonime, prin care credincioşii sunt acuzaţi că au dormit în post. Grav este faptul că mulţi credincioşi au adormit în post cu lumânarea în mână.

Reacţia Patriarhului Daniel nu s-a lăsat aşteptată. Într-o conferinţă de presă susţinută azi, el a spus că va declanşa verificări suplimentare şi că toţi cei care vor fi surprinşi dormind în post riscă să fie bătuţi de Dumnezeu.

„Nici nu ştiţi câţi bani aduc eu Bisericii. Nu mai am timp de nimic de când cu postul ăsta, m-am certat şi cu prietena, iar credincioşii dorm ca nesimţiţii în post. Nu voi tolera un astfel de comportament. Cei care vor fi surprinşi dormind în post vor fi aspru arşi la bani”, a ameninţat Patriarhul Daniel.

„Nu mai am somn de când am fost informat că oamenii dorm în post. Sincer vă spun, nu sunt deloc preafericit de ceea ce se întâmplă”, a adăugat Preafericitul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 17.03.2011 18:06 Politic

National Cinematografic