Teroristi_detonatiLiderii celor mai mari organizații islamice teroriste s-au întâlnit zilele trecute la Teheran la Summit "Terorismul încotro? - Evoluții și perspective în contextul crizei globale".

Cu toții au căzut de acord că Jihadul economic și Jihadul ecologic le-au luat pâinea de la gură, motiv pentru care în capul listei de propuneri pentru anul acesta stă scris: "Trebuie văzut cine produce Tsunami-urile și să cumpărăm și noi câteva. Dăm oricât."

Nerăbdător din fire și super excitat de perspectivele care se deschid, Bin Laden a scris pe un șervețel de la masă o scrisoare de amenințare către americani: "Dețin un Tsunami de 20 de metri înălțime pe care îl voi arunca deasupra Whashingtonului în cazul în care nu...". După care a băgat șervețelul în buzunar, urmând să se gândească în liniște acasă, în peșteră, la ce-ar vrea exact de la americani. Deși parcă vede că va sta iar toată noaptea la Wii cu vreo virgină.

O altă hotărâre importantă luată la acest Summit a fost reducerea arsenalului militar al rețelelor teroriste. Abu Hamza, directorul de Resurse Umane al grupării "Asbat al-Ansar", a propus ca o parte a arsenalului de bombe umane să fie detonat controlat în deșertul Betpak-Dala din Pakistan. Astfel, de azi a început detonarea câtorva sute de bărbați și femei care poartă veste de dinamită sau alte dispozitive explozive.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Friday, 18.03.2011 11:35 Politic

National Cinematografic