splaiul_independenteiTraian Băsescu  anunțat azi că România renunță definitiv la cererea de a fi acceptată în Spațiul Schengen și organizează la București, pe malul Dîmboviței, Splaiul Schengen.

"Aici va putea să vină orice comerciant să vîndă ce vrea și va fi scutit de taxe. Bineînțeles, e vorba de comercianții și afaceriștii români, moldoveni, ucrainiei, albanezi, turci, cîrgîzi, ceceni, gruzini. Cei din Germania sau Franța vor trebui să treacă de niște probe foarte grele - eu zic imposibile, ca să fiu sincer - pentru a avea acces în Splaiul Schengen", a declarat președintele Băsescu.

Ideea cu Splaiul Schengen se pare că i-a venit lui Traian Băsescu în lungile plimbări pe malul Dîmboviței alături de Sebastian Lăzăroiu. "Știți că Lăzăroiu vorbește așa, mai bîlbîit, de nu înțelegi nimic. Așa s-a născut ideea, din defectul lui (unul dintre ele) și geniul meu de ascultăror. Cîteodată Lăzăroiu mă scoate din minți cu vorba aia gîlgîită a lui. Păi de cîte ori nu mi-a venit acasă cu Wiskas."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Sunday, 03.04.2011 16:18 Politic

National Cinematografic