Basescu_umulitPreşedintele a anunţat că se gândeşte tot mai serios să plece din ţară. El a mărturisit că s-a săturat de lipsa de perspective pe care i-o oferă România. În plus, nu se simte respectat de statul român, care îşi bate joc de el cu fiecare ocazie. Băsescu a spus că nu i se pare normal, mai ales că el este şeful statului şi e foarte enervant să nu fii respectat de un subaltern.

"Mă scârbeşte în primul rând atitudinea funcţionarilor de la ghişee", a declarat Băsescu unor apropiaţi. "Mereu se plâng că nu le ajung salariile, ies în stradă, îmi pichetează palatul. Doamnele alea trecute de 50 de ani au o uitătură foarte acră când mi se adresează din mijlocul mulţimii de protestatari."

Preşedintele a spus că, mai nou, evită să se uite la televizor, deoarece programele tv, în special, cele de la Antena 3, îi jignesc inteligenţa.

“Am impresia că emisiunile de pe Antena 3 mă jignesc pe mine, ca spectator. Îi aud toată ziua că Băsescu e chior, că e beţiv, că-i curvar. Cum să nu fii jignit, ca spectator, dacă eşti chiar tu Băsescu?”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Monday, 04.04.2011 15:01 Politic

National Cinematografic