Armata_americana_isi_cere_scuze_pentru_cazul_Teo_TrandafirDupă luni întregi de tăcere, oficialii americani dat publicităţii un comunicat de presă în care îşi asumă răspunderea pentru i s-a întâmplat lui Teo Trandafir: „Este numai și numai vina noastră, şi dorim ca această situaţie să nu se mai repete niciodată. Sperăm ca Teo să-şi revină foarte repede şi să-şi continue cariera în showbiz, alături de cei dragi.”

Poziția oficială a Armatei Americane este pe cât de tranșantă pe atât de confuză: „Nu vrem ca acest caz să degenereze într-un conflict diplomatic între cele două ţări, aşa că ne asumăm greşeala. Transmitem autorităţilor de la Bucureşti că cel care se face vinovat de starea lui Teo Trandafir nu va scăpa nepedepsit.”

Comunicatul de presă se încheie la fel de derutant precum începe: „Justiția americană a început o anchetă serioasă pentru a afla adevărul despre acest caz medical atât de complex. Știm că Teo este un artist foarte popular în România şi că are mulţi admiratori acolo. Avem încredere că Teo se va recupera foarte rapid şi va fi din nou alături de fani.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 07.04.2011 17:51 Politic

National Cinematografic