Cseke_AttilaMinistrul Cseke Attila a anunţat că are de gând să se rebranduiască. El nu mai vrea să fie văzut ca un ungur dolofan care închide spitale, deoarece asta nu atrage nicio gagică. Scopul lui Cseke Attila este să devină popular în rândul tinerilor, deoarece ei stabilesc ce este cool şi doar părerea lor contează cu adevărat.

“Noul meu target sunt tinerii, în special adolescenţii din mediul urban. Pe mine nu mă interesează să mă simpatizeze generaţiile mai în vârstă, pentru că bătrânii sunt slabi şi patetici. Mie niciodată nu mi-au plăcut hodorogii, deoarece au pielea zbârcită şi se vaită toată ziua că-i dor oasele. Nu mai zic de bolnavi, care sunt chiar naşpa.”

Cseke Attila şi-a propus să adopte o imagine de luptător macho, care nu se lasă impresionat de necazurile oamenilor slabi. Îmbrăcat în costum de camuflaj, cu o bandană legată pe cap şi cu maceta în mână, autointitulatul Cseke Vara are deja un răspuns pregătit pentru cetăţenii nemulţumiţi:

“Ce vină am eu că lumea e bolnavă? Eu sunt un supravieţuitor, poate singurul supravieţuitor al reformei din sistemul sanitar. Era şi cazul să scăpăm de elementele bolnave ale societăţii româneşti, multe dintre ele bolnave de maladii incurabile sau care se iau.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Thursday, 14.04.2011 17:27 Politic

National Cinematografic