Acum, când Europa – de fapt, ce Europa? Lumea! – sărbătoreşte 20 de ani de la căderea regimurilor comuniste, Sarkozy a postat pe Facebook o fotografie în care se vede cum pune umărul la demolarea Zidului Berlinului. (“Altceva decât să strice mai ştie?”, a fost, probabil, reacţia promptă a opoziţiei din Franţa) Imaginea datează, potrivit preşedintelui, de pe data de 9 noiembrie 1989.Bineînţeles, fotografia asta a apărut acum, că s-au aniversat 20 de ani de la căderea Zidului. Pe 22 decembrie, Sarkozy o să povestească pe blogul personal, nu fără o urmă de nostalgie, cum s-a bătut cu scutierii, cot la cot cu Dan Iosif, pe baricada de la Inter.

 


30 aprilie 1945. Sarkozy, pe vremea aceea un tânăr militar în termen, ridică victorios steagul Uniunii Sovietice deasupra clădirii Reichstagului, marcând astfel înfrângerea completă a Germaniei naziste.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 10.11.2009 11:13 Politic

National Cinematografic