emil_boc_a_recunoscut_ca_este_prostDupă ce ani la rândul a preferat să nu facă publice detalii legate de inteligenţa sa, premierul Emil Boc s-a eliberat azi de o povară şi a recunoscut public că este prost. El a mărturisit că este fericit cu IQ-ul său şi nu vede nici un motiv pentru care ar trebui să mai ascundă acest lucru.

„Chiar dacă în România mentalităţile sunt învechite şi proştii sunt arătaţi cu degetul pe stradă, am decis că e momentul să nu mă mai ascund. Prostia nu este nici o boală, nici o opţiune. Prost te naşti, nu devii. Nu văd de ce mi-ar fi ruşine pentru că sunt prost”, a spus premierul într-o intervenţie televizată.

Emil Boc spune că va înfiinţa o fundaţie care să apere drepturile proştilor, exact cum se întâmplă cu minorităţile etnice sau sexuale. Mai mult, anul acesta premierul intenţionează să organizeze „Parada proştilor”, o manifestare publică ce va avea drept scop exprimarea apartenenţei la o minoritate intelectuală.

„De azi înainte o să vedeţi un alt Emil Boc. Voi fi exact ceea ce sunt, un prost. Sunt foarte mândru să spun că sunt un prost fericit”, a spus Emil Boc la finalul intervenţiei sale.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 29.04.2011 15:21 Politic

National Cinematografic