papa_ioan_paul_al_doilea_beatificatMai mulți politicieni români, dar și Patriarhul Daniel Ciobotea au fost invitați de Papa Benedict la procesiunea de beatificare a Papei Ioan Paul al II-lea care are loc la Vatican. Iată ce au declarat fiecare la plecarea de pe Otopeni.

Adrian Năstase: "Îmi plac adunările de popi. Mereu îl auzi pe câte unul strigând: "Băi, popo!" Poți să întorci capul și să te uiți cine a strigat fără să te faci de râs. Asta înseamnă religie modernă, europeană."

Marian Vanghelie: "Am înțeles că Papa Ioan Paul al II-lea e făcut sfânt. O singură întrebare aș avea: Nu cumva, conform normelor Academiei Române, "sfânt" se scrie corect cu "u", adică "eu sfunt"?"

Traian Băsescu: "Se face prea mult tam-tam cu beatificarea asta. Păi eu pe la 11, hai 11 jumate dimineața, sunt deja beatificat și nu mai fac atâta caz."

Roberta Anastase: "Sunt foarte onorată să particip. Însă nu știu de ce mi-au trimis 16 invitații. Am numărat-o de nu știu câte ori și tot 16 îmi iese."

Elena Udrea: "Profit de această vizită la Vatican ca să închei câteva contracte. Vreau să aduc mii de popi de la Vatican să-și facă concediul pe litoralul românesc. O să le zic că e păcat să nu vină."

Patriarhul Daniel: "Vreau să discut cu Papa Benedict o chestie pentru Paștele care vine. Dacă ne dă lumină mai ieftin decât la Ierusalim, mergem și luăm de la ei."


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Sunday, 01.05.2011 12:38 Politic

National Cinematografic