boc-ipad-_economia_duduieÎntrucât a trecut o săptămână de la ultimul anunţ din seria „Economia României a ieşit din criză”, Emil Boc a simţit nevoia să ţină o nouă conferinţă de presă, în care să laude performanţele Guvernului. „Dacă nu ne lăudăm singuri, nu ne laudă nimeni”, şi-a motivat premierul decizia.

„Multă lume a râs de mine când am spus că România a ieşit din recesiune. Şi, după cum ştiţi, puţină lume îşi permite să facă mişto de mine. Dar, acum am ocazia să le dau cârcotaşilor peste nas, cu cifre concrete: în primul trimestru al anului, PIB-ul României este de 30 de miliarde de euro, în timp ce cifra de afaceri Apple este de doar 27 de miliarde. Guvernul condus de mine este mai performant ca Apple, o demonstrează cifrele. Ce altă dovadă mai vreţi pentru eficienţa Guvernului?”, s-a întrebat retoric Emil Boc.

Mai mult,  se pare că Steve Jobs, co-fondator şi director general Apple, a fost pe lista premierului pentru postul vacant de ministru al muncii, dar rezultatele financiare înegistrate de Apple l-au scos din cărţi. „E mult sub nivelul unui Botiş, nu merită postul”, ar fi spus Boc.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 03.05.2011 17:02 Politic

National Cinematografic