boc-ipad-_economia_duduieÎntrucât a trecut o săptămână de la ultimul anunţ din seria „Economia României a ieşit din criză”, Emil Boc a simţit nevoia să ţină o nouă conferinţă de presă, în care să laude performanţele Guvernului. „Dacă nu ne lăudăm singuri, nu ne laudă nimeni”, şi-a motivat premierul decizia.

„Multă lume a râs de mine când am spus că România a ieşit din recesiune. Şi, după cum ştiţi, puţină lume îşi permite să facă mişto de mine. Dar, acum am ocazia să le dau cârcotaşilor peste nas, cu cifre concrete: în primul trimestru al anului, PIB-ul României este de 30 de miliarde de euro, în timp ce cifra de afaceri Apple este de doar 27 de miliarde. Guvernul condus de mine este mai performant ca Apple, o demonstrează cifrele. Ce altă dovadă mai vreţi pentru eficienţa Guvernului?”, s-a întrebat retoric Emil Boc.

Mai mult,  se pare că Steve Jobs, co-fondator şi director general Apple, a fost pe lista premierului pentru postul vacant de ministru al muncii, dar rezultatele financiare înegistrate de Apple l-au scos din cărţi. „E mult sub nivelul unui Botiş, nu merită postul”, ar fi spus Boc.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Calin | Tuesday, 03.05.2011 14:02 Politic

National Cinematografic