noul_cod_al_muncii_da_voie_angajatilor_sa_se_bataPentru că nu poate mări salariile în alt fel, noul Cod al Muncii le dă tuturor angajaților posibilitatea de a-și rotunji veniturile prin bătaie la locul de muncă. Angajatul care pierde la bătaie își va pierde salariul pe luna respectivă, pentru că este neperformant.


Premierul Emil Boc susține că această măsură este foarte bună pentru angajații performanți, care vor avea numai de câștigat. „Din bătaie se fac bani frumoși, ca și din sex dealtfel. Un angajat bun la bătaie poate câștiga și trei salarii în plus, fără să se bată la negru”.


Pentru că bătăile între angajați să nu dea naștere la abuzuri, noul Cod al Muncii prevede ca la orice bătaie să fie de față și un șef. Premierul a fost foarte clar în această privință: „Noi vrem să dăm o sansă cinstită tuturor angajaților, așa că bătăile vor fi arbitrate. La nevoie, și șeful se poate bate cu angajații pentru bani, asta dacă sexul a ieșit din discuție.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de adi | Monday, 09.05.2011 03:55 Politic

National Cinematografic