propunerea_lui_socaciu_atacata_de_veverita_bcProiectul de lege depus de pesedisul Victor Socaciu la Camera Deputaţilor care prevede obligativitatea dublării filmelor străine în limba română şi-a găsit un contestatar major în veveriţa_bc, unul din principalii promotori ai subtitrării filmelor străine.

„Propunerea lui Socaciu este idioată. Şi nu spun asta pentru că vine din partea unui pesedist, credeţi-mă că aş fi spus la fel indiferent din partea cui ar fi venit propunerea”, ne-a declarat veveriţa_bc. „Practic, îmi îngrădeşte dreptul la muncă. Dacă dispar subtitrările, rămân pe drumuri. Vreau să muncesc onest, nu să dau în cap la oameni.”

veveriţa_bc spune că a luat deja legătura cu un avocat, nimeni altul decât Avocatul31, care-l va reprezenta legal în procesul împotriva lui Victor Socaciu.

„Dacă tot vor să dubleze ceva, mai bine s-ar gândi să dubleze în română discursurile lui Vanghelie sau ale Elenei Băsescu. Sau s-o dubleze pe Roberta Anastase, când numără parlamentarii din sală”, şi-a încheiat tirada veveriţa_bc.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 09.05.2011 15:23 Politic

National Cinematografic