basescu_vrea_sa_devina_presedinte_judecatorCa să ne abată atenţia de la criza economică, Băsescu recurge la un gest disperat. El vrea să condamne în Parlament iudaismul, deoarece e un cult criminal, care a omorât un om. Preşedintele nu vrea ca evreii să scape nepedepsiţi, ca alţi infractori care au devalizat bănci sau au luat şpăgi de miliarde.

“Mâine poimâine se fac 2.000 de ani şi se prescrie fapta. Până acum, evreii au amânat un proces onest pentru că se ştiu vinovaţi, dar gata, nu le mai merge. Vreau să condamn urgent iudaismul, până nu e prea târziu.”

Băsescu a mai spus că evreii trebuie aduşi în faţa justiţiei indiferent unde sunt şi chiar dacă unii dintre ei au murit între timp. Preşedintele vrea să se facă dreptate, deşi rudele victimei nu au cerut acest lucru. “Sunt persoane influente şi vreau să le surprindem în mod plăcut. Să ştiţi de la mine că altfel nu-ţi faci relaţii.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 11.05.2011 18:00 Politic

National Cinematografic