basescu_a_condamnat_recesiuneaImediat după ce premierul Emil Boc a declarat că țara noastră a ieșit din recesiunea economică datorită lui, președintele Băsescu s-a grăbit să condamne oficial recesiunea în fața camerelor reunite ale televiziunilor.
În discursul său, Băsescu a făcut recesiunea albie de porci, acuzând-o că a făcut mult rău decât bine poporului român. „Zeci de mii de oameni au rămas fără locuri de muncă din cauza recesiunii. Alte câteva mii de oameni au făcut ani grei de închisoare, asta pentru că au avut curajul să se opună recesiunii și să fure”, a spus președintele.


Prezent în sală, H.R. Patapievici s-a arătat foarte emoționat de gestul președintelui, pe care îl admiră enorm pentru curajul său: „A fost atât de intransigent, de impozant, avea acel je ne sais quoi... Clar, îi voi fi loial toată viața! Doamne, cât curaj îți trebuie ca să condamni recesiunea de unul singur!”

 

Liderul PRM Croneliu Vadim Tudor, care în tinerețe a dedicat poezii recesiunii, a încercat să saboteze discursul președintelui, prin fluierat. El a insistat asupra faptului că recesiunea a fost bună în principiu, dar a fost aplicată prost de  Băsescu, care e un bou.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Sunday, 15.05.2011 01:00 Politic

National Cinematografic