mircea-geoana-contesta_alegerile_pdlMircea Geoană, care nu a mai reușit la alegerile de sâmbătă să mai obțină nici măcar locul doi, singurul care-i permitea să se dea președinte pentru o noapte, a sărit ca ars când a auzit că Emil Boc este din nou președinte al PDL.

"Nici nu m-au lăsat să candidez! S-au legat de câteva chichițe de la ei din statut, din care ar reieși, vezi Doamne, că dacă nu ești în PDL nu ai voie să participi la funcția de președinte al PDL. E cusută cu ață albă. Oamenii înțeleg ce e de înțeles din asta", a spus Mircea Geoană.

Surse din apropierea lui Geaonă au povestit că acesta a vrut să intre totuși la Convenția PDL și să candideze - fiind convins că odată ajuns acolo oamenii îl vor purta pe brațe - însă chiar la intrare a fost atacat energetic. "A fost atacat energetic cu energie electrică. Erau doi bodyguarzi care l-au electrocutat!", ne-a povestit o sursă.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Monday, 16.05.2011 09:11 Politic

National Cinematografic