Boc_il_felicita_pe_BasescuÎn mod surprinzător, cel mai fericit pedelist la altimele alegeri din partid a fost Emil Boc.  Cei prezenți la fața locului spun că Emil Boc se comporta de parcă el, și nu Traian Băsescu, ar fi câștigat alegerile pentru postul de președinte PDL.

Premierul a fost totuși primul care a ținut să-l felicite pe Băsescu pentru noul mandat. “Mă bucur mult pentru domnul Traian Băsescu, mai ales că știu cât de mult iubește puterea.  În calitate de membru PDL, țin să-l asigur pe președintele reales al partidului nostru de toată loialitatea mea. Voi fi soldățelul de serviciu al partidului dacă domnul președinte mi-o va cere”, a spus Emil Boc.

Traian Băsescu: “Îi mulțumesc premierului Emil Boc, știu că felicitările sale sunt sincere. Însă acum nu e timp pentru șampanie, trebuie să trecem la treabă. Mai ales că alegerile astea au fost o formalitate. Nu sunt ipocrit să spun că nu mă așteptam să câștig. Eu eram sigur că voi câștiga, era totul aranjat, dacă înțelegeți ce vreau să spun …”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 16.05.2011 12:26 Politic

National Cinematografic