Printul-Charles-in-RomaniaAflat într-o vizită privată în judeţul Covasna, prinţul Charles a fost muşcat de un maidanez în timp ce ieşea dintr-o scară de bloc. Câinele s-a repezit la prinţul de Wales deoarece era străin şi nu-l cunoştea. Conform martorilor, maidanezul a sărit direct la urechi, care atârnau blegi şi, din cauza vântului, începuseră să se-nvârtă ca nişte roţi de bicicletă.

“Câinele a lătrat, dar domnul Charles nu s-a ferit. Practic, a mizat pe respectul pe care îl merită”, îşi aminteşte un martor.

Mai departe, povestea o ştie toată lumea. Garda de corp a prinţului de Wales s-a repezit cu un băţ la câine, care în momentul ăla muşca dintr-un crac al pantalonilor. Maidanezul s-a ferit şi s-a dat câţiva metri înapoi. Impasibilă, garda scoţiană a prinţului s-a aplecat să ia o piatră de pe jos, dar n-a mai apucat să arunce.

“Lăsaţi-l, că-i blând”, a strigat o pensionară de la etajul doi. “Nu face nimic dacă nu-l întărâţi. Acum latră că l-aţi speriat. Taci, şarlă!”

La scurt timp după incident, câinele a fost săltat de hingheri şi dus la adăpostul de animale din Biborţeni. Cel mai probabil, el o să fie eutanasiat pentru lezmajestate.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 17.05.2011 14:35 Politic

National Cinematografic