DSK_s-a_predatArestarea lui Dominique Strauss-Kahn la New York a stârnit un puternic val de simpatie în rândul francezilor, care consideră violul un semn al virilităţii. Aparent, violarea cameristelor este o tradiţie foarte respectată în Franţa, ce datează încă de pe vremea când francezii aveau sclavi negri.

Ambasadorul Franţei la Washington DC, François Delattre, i-a luat apărarea şefului FMI imediat ce acesta a fost trimis în judecată: „Dominique Strauss-Kahn nu a fost arestat de poliţie, aşa cum s-a spus în presă, ci el singur s-a predat. Poliţiştii sunt oameni cu arme, iar noi când vedem oameni cu arme ridicăm mâinile, după cum vă amintiţi din Cel De-al Doilea Război Mondial.”

Avocatul lui Dominique Strauss-Kahn este de părere că acuzaţia de agresiune sexuală se bazează de fapt pe o prejudecată a cameristei, care are impresia că bărbaţii trebuie să ceară voie ca să facă sex cu ea. „La ea acasă în Ghana, să facă sex cu cine-o vrea, dar aici face sex cu cine i se spune, că nu e de capul ei. Să zică mersi că n-a bătut-o, cum e tradiţia la francezi.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Wednesday, 18.05.2011 16:46 Politic

National Cinematografic