un-afgan-somerTalibanul tocmai îşi pierduse locul de muncă şi era disperat, deoarece nu mai avea bani să-şi plătească ratele, iar banca îi putea lua caprele în orice moment.  El a ales să-şi pună capăt zilelor detonându-se într-o piaţă aglomerată din Kabul, la o oră de vârf, ca să nu ajungă o povară pentru familie.

Timp de două ore, pompierii şi medicii au încercat să-l convingă să renunţe la sinucidere, dar  degeaba. La un moment dat a venit şi soţia afganului, care l-a rugat să-şi dea explozibilul jos şi să se întoarcă acasă. Se pare că femeia era puţin geloasă pe cele 72 de virgine, dar n-a lăsat să se vadă.

În cele din urmă, afganul a renunţat la centura cu explozibil după ce primarul din Kabul a promis că-l angajează ca gardian public. Mâine, bărbatul urmează să se prezinte la noul loc de muncă. El nu mai are deocamdată gânduri sinucigaşe, dar dacă se deprimă iar şi descoperă că viaţa nu are sens, s-ar putea să urce într-un avion american de linie, să-l deturneze şi să-şi pună capăt zilelor.

Conform ONU, cele mai mulţi fundamentalişti islamici recurg la sinucidere din cauza decepţiilor amoroase, a lipsei unui loc de munca şi a neînţelegerilor cu familia. Talibanii aleg să se sinucidă şi în speranţa unei vieţi mai bune, dar imediat ce mor descoperă că nici în Rai nu umblă câini cu covrigi în coadă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Thursday, 19.05.2011 18:48 Politic

National Cinematografic