Traian Băsescu şi Crin Antonescu s-au întâlnit ieri, la Cluj, în cadrul unei dezbateri electorale. Discuţia a atins mai multe subiecte fierbinţi, cum ar fi, de exemplu, femeile. (Vă mai amintiţi, probabil, reclamele la 8989... cu "Sună-mă, sunt un subiect fierbinte!") De fapt, cei doi mai mult despre femei au vorbit.

 

Nu spun că ăsta n-ar fi un subiect important, femeile nu trebuie subestimate, ele alcătuiesc aproximativ 50% din populaţia României. Multe dintre ele ne sunt mame şi surori. Oricum, pentru Băsescu a fost mai bine decat acum cinci ani, când Năstase numai despre bărbaţi voia să vorbească.În rest, presa, în special televiziunile, s-au bucurat de spectacolul oferit de cei doi candidaţi. Probababil că jurnaliştii de la Realitatea ar fi în extaz dacă Băsescu i-ar provoca pe Antonescu şi pe Geoană la o confruntare K1, la o bătaie în toată regula. Atunci să vezi spectacol. Bineînţeles, Geoană ar refuza, el ar vrea o cafteală organizată în mediul universitar, probabil în sala de sport de la ANEFS.

După o asemenea confruntare, CTP o să spună din nou că a fost un duel în toată regula, în care candidaţii s-au împuns ca doi spadasini şi au strigat pe rând touche. Parcă aud: “Bineînţeles, nu au lipsit loviturile sub centură.” Sau: “În sfârşit, Traian Băsescu a întâlnit un adversar pe măsura lui - 1,75 m.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Sunday, 15.11.2009 15:36 Politic

National Cinematografic