mdrEu locuiesc în Sectorul 6, care ar putea la fel de bine să se cheme Sectorul 666, şi asta îmi mănîncă toţi nervii.
Ieri a fost însă o zi frumoasă, am aflat că Poteraş, probabil cel mai prost primar din lume, a fost trimis în judecată de DNA. El, cu vicele şi cu alţi cîţiva hăndrălăi din Primărie a retrocedat, în locul unor terenuri agricole, cîteva parcele în buricul Bucureştiului. Prejudiciul? 20 de milioane. Toţi euro. Nu ştiu cum s-a aflat,... probabil s-au oripilat oamenii ăia la gîndul că trebuie să cultive porumb şi cartofi în jurul Arcului de Triumf.

Poteraş este eminenţa cenuşie, cu multe pete negre, care a conceput în Parcul Moghioroş un loc de joacă pentru copii construit exlusiv din beton şi fier. Sînt nişte tobogane de fier+tablă=copii morţi, făcute din resturile de materiale rămase după ce s-a redecorat Institutul Mina Minovici.
Acum se face în parc, la intrare, o fîntînă arteziană. A fost începută cu cîteva zile în urmă, cînd s-au anunţat ploile.
Anul ăsta, exact cînd criza sărea într-un picior pe graniţa cu Bulgaria, Poteraş a umplut tot sectorul cu nişte brăduţi corciţi cu paste spiralate, ceva grotesc.
Vă ţin la curent!

Scris de Mihai | Monday, 16.11.2009 07:27 Politic

National Cinematografic