retea_de_calburi_in_bucurestiSorin Oprescu spune că s-a săturat să vadă centrul Capitalei sufocat de cabluri şi le promite bucureştenilor că va face tot ce depinde de el ca să rezolve problema. „Încă din prima zi de mandat, am încercat să rezolv problema cablurilor. Centrul oraşului arată ca dracu’, mi-e şi jenă să ridic privirea. Din păcate, am epuizat toate căile legale şi n-am rezolvat nimic”, a spus primarul.

Singura soluţie pe care o vede acum primarul este un parteneriat cu hoţii de cabluri. Deşi spune că nu înţelege de ce aceştia au ocolit Bucureştiul până acum, Oprescu e sigur că va bate palma cu hoţii de cabluri. „O să le dau şi bani dacă e nevoie şi tot mă înţeleg cu ei. Legal nu pot să fac nimic, doar ei mă pot scăpa de problemă. Din hoţi, îi fac eroi pentru bucureşteni”, a spus primarul general.

Oprescu a avertizat însă că îi va alege la sânge pe hoţii de cabluri care vor opera în centrul Capitalei. „Să nu-mi vină din ăia care au furat zece metri de cablu la viaţa lor. Vreau oameni cu experienţă, cu mii de metri de cablu la activ. Vreau să facem treabă, nu să ne batem joc de banul public.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 20.05.2011 17:13 Politic

National Cinematografic