cai-salbatici-la-furatPoliția animalelor a făcut o nouă captură și demonstrează încă o dată că merită să existe. Un agent din comuna tulceană Iepărești a surprins doi cai sălbatici în timp ce sustrăgeau iarbă de pe proprietatea unui țăran.

Murgu și complicele lui, Bujor, nu sunt la prima abatere. Caii au mai comis de-a lungul timpului furturi de pe pășune, dar au scăpat cu un simplu avertisment, sub forma unor ciomege pe spinare.

Agentul de la poliția animalelor i-a reținut pe cei doi, care se află acum în grajdul secției din localitate. Caii riscă ani grei de detenție într-o fermă din județul Brăila sau munca silnică pe viață, dacă vor fi redomesticiți. Bujor și Murgu au lucrat până acum trei ani pentru un țăran din Iepărești, dar au fost concediați când stăpânul lor n-a mai avut ce să le dea de mâncare. Rămași pe poteci, caii s-au apucat de furat, ceea ce le-a adus numai belele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Saturday, 21.05.2011 12:10 Politic

National Cinematografic