Vladimir-PutinPremierul rus Vladimir Putin spune că de-a lungul vieții a adunat atâta putere că nu are ce face cu ea. El își amintește că în tinerețe era un tip strângător care, când vedea că are influența asupra cuiva, n-o risipea aiurea. Așa, a ajuns să pună putere peste putere și să devină cu timpul unul dintre cei mai puternici oameni din lume.

Putin a ținut ieri o conferință de presă și i-a anunțat pe ziariști că forța și influența nu mai contează atât de mult pentru el:

“Am adunat atât de multă putere că n-am ce face cu ea. Practic, acum îmi permit orice, inclusiv să atac Moldova. La puterea mea, nu-i mare lucru. Mă gândesc tot mai serios totuși să înființez o organizație caritabilă și să donez o parte din putere celor slabi. E important să lași ceva în urmă. Doar nu iei puterea cu tine, pe lumea cealaltă. Tot între patru scânduri ajungi. Mă rog, șase, dacă stai să le numeri.”

Putin a precizat că recent și-a schimbat complet viziunea despre viață. Până acum o lună-două, nici nu concepea să dea și celor nevoiași din puterea lui, deoarece oamenii slabi ar trebui să lase lenea deoparte și să tragă de fiare mai mult.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 24.05.2011 09:37 Politic

National Cinematografic