Mă simt ca înainte de ’89. La fel cum pe vremea aia îl vedeam peste tot pe nea Nicu, aşa îl văd acum pe Băsescu. Am dat în seara asta peste o imagine absolut fabuloasă: pare că Băse mai are puţin şi redesenează literele alfabetului după chipul lui. Adrian Năstase, acum 5 ani, e ligă inferioară pe lîngă Băsescu de acum. Nu m-ar mira să-mi crape monitorul dacă mai găsesc încă două-trei imagini din astea.

base_la_infinit

P.S. Cît despre ştirea din imaginea de mai sus, mi se pare urît din partea lui Traian Băsescu că s-a luat azi la trîntă fix cu fii-sa, europarlamentarul EBA. Dacă Elena (mezina, nu Udrea) a trîntit limba română la pămînt, inventînd un termen imbecil, „succesuri”, Băse, din raţiuni care îmi scapă, a simţit nevoia să pluseze pe nivelul prostiei şi a inventat un nou gen literar: SIFI. Pare că fii-sa, agramata, e aia mai inteligentă, nu el.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 16.11.2009 20:18 Politic

National Cinematografic