marian_vanghelie_obama_baraclAzi s-a dezlegat misterul vizitelor lui Marian Vanghelie în Statele Unite ale Americii. Bineînţeles, nimeni nu a crezut că Vanghelie a fost invitat în SUA ca om politic, ca lider social-democrat cu care s-ar putea chiar discuta ceva.

Marian Vanghelie este stăpînit de cîteva luni de nişte forţe inculte care vor să pună stăpînire pe România. Probabil că vă întrebaţi de ce a fost ales Vanghelie? Probabil că la fel de repede v-aţi dat şi răspunsul. Un copil de trei-patru ani sau un bolnav mintal – căci acestea ar fi fost alternativele – ar fi fost o complicaţie inutilă.

Efectele forţelor inculte asupra lui Marian Vanghelie sînt vizibile spun apropiaţii acestuia: cîteodată îi ia şi două ore ca să spună cum îl cheamă, de multe ori se uită zile în şir la un pix ca să-şi dea seama la ce foloseşte, iar dacă îi oferi o îngheţată şi-o bagă în ureche.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Thursday, 09.06.2011 16:16 Politic

National Cinematografic