judetul_vaslui_va_ramane_in_afara_romanieiNimeni nu vrea să aibă de-a face cu judeţul Vaslui atunci când vine vorba de reorganizarea teritorială. În proiectul de lege care vizează împărţirea României pe regiuni, Vasluiul este pisica moartă pe care vecinii şi-o aruncă unii altora peste gard, pentru că pute.

Prefectul de Iaşi este de-a dreptul revoltat că ar putea face parte din aceeaşi regiune cu Vasluiul. „Fiecare regiune şi-a ales ce judeţ a vrut, iar la urmă am rămas noi cu tot Vasluiul pe cap”, se plânge prefectul. „Nu înţeleg de ce trebuie să-l luăm noi pe tot? Corect ar fi să-l fi împărţit, ca să-l suportăm cu toţii în mod egal. Vasluiul nu e vina noastră, nu înţeleg de ce trebuie să pice pe capul nostru?”

Ca soluţie provizorie, România a oferit Republicii Moldova cinci milioane de euro ca să găzduiască Vasluiul, până când acest judeţ nefast va putea fi acoperit cu pământ. Dacă nici asta nu va merge, judeţul Vaslui va fi primit ca pedeapsă de una dintre regiunile cu care se învecinează.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de adi | Monday, 13.06.2011 13:25 Politic

National Cinematografic