soldati_unguriTraian Băsescu a anunţat noul plan de împărţire a României pe regiuni. El a ţinut cont de dorinţa UDMR-ului şi nu a alipit judeţele cu populaţie maghiară la nicio regiune românească, ca să nu amestece lucrurile. Preşedintele a precizat însă că Harghita şi Covasna nici nu se vor uni, deoarece vrea să le pună să se bată între ele. Pe lângă cele 8 regiuni româneşti, judeţele din Ţinutul Secuiesc vor continua să existe în forma actuală, însă cu armate mult mai bine puse la punct.

Băsescu şi-a motivat planul în felul următor: “Ungurii sunt foarte vocali şi se agită exagerat. Mie îmi lasă impresia că au chef de ceartă, parcă nimic nu le convine. Ce-ar fi să ne mai lase pe noi în pace şi să se bată între ei? Chiar invit judeţul Harghita, care e mai puternic, să-i atace pe covăsneni. Şi Laszlo Tokes să se uite!”

Preşedintele a anunţat şi ce-o să se întâmple cu judeţul care pierde. Imediat ce se semnează tratatul de pace, el va forma cu Vasluiul o regiune separată, de care românii să facă mişto fără nicio reţinere.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Tuesday, 14.06.2011 17:23 Politic

National Cinematografic