peisajul_BasarabSorin Oprescu a anunţat azi că în câteva zile vor începe lucrările la Peisajul Basarab. "Zona aia arată ca dracu', trebuia făcut ceva urgent. Se creează şi aglomeraţie din cauză că mulţi oameni care trec cu maşinile se opresc să se minuneze de cât de urât e totul", a comentat primarul în stilul caracteristic.

La concurs s-au înscris mai multe firme însă, la final, s-a ales între două proiecte: un proiect de peisaj alpin (superb) şi un peisaj de câmpie, plat, banal, cam cum e zona Ciulniţa-Lehliu, doar că mai urât. După 12 ore de negoiceri în Consiliul Local şi după multe telefoane dubioase primite de la oameni care spuneau că au greşit numărul, Sorin Oprescu a hotărât să nu se meargă pe nici una dintre cele două variante.

Ba chiar a venit cu o idee care i-a cucerit pe toţi: Peisajul Basarab va reprezenta o imagine cu un alt oraş, unul mult mai frumos.

“Aşa că azi se caută pe Google nişte poze cu oraşe mişto – că nu facem orice rahat, a zis Oprescu –, iar de mâine se trece la treabă”.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Mihai | Wednesday, 15.06.2011 14:12 Politic

National Cinematografic