sosia_lui_vanghelie„Am fost fortuit să-mi angajez sosie”, ne explică Vanghelie, „pentru că aşa e de ponton. Am vrut pe cineva de încredere, care să-mi ţină locul dacă eu întârzii undeva sau dacă nu pot eu să ajung atunci, momendat. A trebuit să dau pe bing ca să caut ce sosie să-mi aleg. Am zis că angajez sosie, cu aspect fizic plăcut, cu experienţă minimum trei ani, ofer posibiltăţi de avansare. Naşpa că la interviu a venit numai bărbaţi, dar am înţeles că aşa e normal acum.”

Întrebat cum şi-a ales tocmai pe acest individ ca sosie, Marian Vanghelie a explicat: „Le-am dat examen la candidaţi, să treacă de trei probe: numărat până la zece cu ochii închişi, despărţit cifra 24 în litere şi respectiv cuvinte care încep cu litera h. N-am descalificat pe nimeni, doar pe unul care a zis 'incomprehensibil' de faţă cu copiii şi pe altul că a vorbit la telefon numai pe franceză”, a explicat Vanghelie cu umor.

Deşi nu seamănă deloc cu liderului PSD Bucureşti, sosia acestuia se recomandă peste tot „Marian Vanghelie” şi a învăţat deja douăzeci de dezacorduri gramaticale. Vanghelie este mândru de el: „Seamănă foarte mult cu mine. Şi el a avut o copilărie grea, ca şi mine, nu mai zic că la amândoi ne plac aceleaşi filme. Oriînşice caz, el este sosia mea de-acum încolo. L-am văzut şi cu nevastă-mea-n pat! Nu vă spun, am rămas mască! Exact ca mine face tot, şi cum se mişcă, şi cum... Ce mai, eram leit eu!”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de adi | Thursday, 16.06.2011 18:47 Politic

National Cinematografic