Kelemen_Hunor_a_fost_violatDeclarațiile din ultimele zile i-au fost fatale președintelui UDMR, Kelemen Hunor. La scurt timp după ce a avertizat că secuii vor ieși în stradă dacă se va face o reorganizare teritorială a României fără acordul UDMR, liderul politic al maghiarilor a fost atacat în propriul apartament de un necunoscut.

Intrusul nu a fost interesat de banii sau obiectele de valoare din apartament, ci s-a concentrat exclusiv asupra lui Kelemen Hunor, pe care l-a legat și l-a violat cu bestialitate. În timp ce necinstea liderul UDMR,  violatorul a rostit: ”Asta-i pofta ce-am poftit! Pentru tine, Vadim!”, fapt ce-i face pe polițiști să creadă că violatorul era cel puțin simpatizant, dacă nu chiar membru al PRM.

Vadim a refuzat să comenteze incidentul, invocând că momentan este mult prea fericit ca să-și strice ziua vorbind despre unguri.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 20.06.2011 02:27 Politic

National Cinematografic