Confruntarea finală dintre principalii candidaţi la funcţia de preşedinte nu va avea loc deseară, aşa cum fusese stabilit. Dezbaterea a fost amânată pentru data de 7 decembrie, ceea ce înseamnă că se va desfăşura la o zi după al doilea tur al alegerilor. Se pare că CNA-ul interzice astfel de manifestări politicianiste în plină campanie electorală.

 

"În acest interval, candidaţii pot apărea pe post, dar nu au voie să spună cu cine votează", a declarat membrul CNA Răsvan Popescu, în exclusivitate pentru TNR. "Electoratul nu trebuie influenţat, fiecare trebuie să gândească pentru sine."

Cel mai rău a primit vestea Mircea Geoană, care a spus că nu se va prezenta, deoarece i se pare cam din scurt:

"Mai bine o facem după sărbători. Staffurile de campanie trebuie să pună la punct o grămadă de detalii, asta e o dezbatere serioasă, nu poate fi pregătită pe genunchi."

Cadidatul liberal Crin Antonescu a primit însă bine vestea. El s-a bucurat, în ultimul timp, de o ascensiune uimitoare, mai ales că a aflat, de curând, că are toată susţinerea galeriei lui Dinamo.

“Am văzut că la meciul din Cupă, cu Astra, au afişat un banner pe care scria Antonescu, ultima soluţie. Vreau să le mulţumesc pe această cale. Se pare că vor avea o coregrafie asemănătoare şi la meciul cu Rapid.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Friday, 20.11.2009 12:21 Politic

National Cinematografic