regele_mihai_declara_razboiDeclaraţia televizată în care preşedintele ţării l-a numit „trădător” pe Regele Mihai I a avut urmări catastrofale pentru ţara noastră. Casa Regală a rupt orice legături diplomatice cu România şi a anunţat că va ataca militar România dacă Traian Băsescu nu îşi prezintă demisia şi nu îşi dă bacul la istorie.

Conflictul armat se anunţă a fi unul de proporţii, pentru că mai multe familii regale din Europa şi-au anunţat intenţia de a forma o alianţă cu Regele Mihai. Casele regale din Anglia, Spania, Belgia, Suedia şi Danemarca au trimis deja trupe din propriile gărzi regale la castelul de la Săvârşin, de unde vor începe ofensiva militară împotriva Palatului Cotroceni. „Treabă de două săptămâni, maximum trei”, a aproximat M.S. Regele Mihai, cu experienţa sa de veteran de război.

Puterile aliate vor deschide frontul la graniţa de vest, asta din considerente pur estetice, pentru că România nu are nicăieri soldaţi plătiţi, nici poliţişti şi nici altceva.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de adi | Thursday, 23.06.2011 17:21 Politic

National Cinematografic