Traian Băsescu a spus, în cadrul dezbaterii de vineri, că modelul lui moral este propria soţie. Deşi în aparenţă inofensivă, declaraţia a provocat reacţii aprinse.


Maria Băsescu a spus că nu vrea să fie folosită ca instrument electoral, că nu doreşte să fie implicată în jocurile murdare de campanie. Femeia a ţinut să precizeze că abia îl cunoaşte pe Traian Băsescu, că şi-au vorbit numai de câteva ori, între două curse pe mare.

Se pare că preşedintele mai are un model în familie. Mai exact pe Elena Băsescu, care, ce-i drept este mai degrabă un model imoral, ca mai toate fotomodelele, de altfel.

Auzind că analiştii au apreciat cel mai mult răspunsul lui Băsescu, Geoană şi-a băgat în şedinţă consilierii, pe care i-a acuzat că nu l-au sfătuit bine. Geoană ar fi vrut să fie el, se pare, cel care spune că modelul lui moral este Maria Băsescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Dan | Saturday, 21.11.2009 22:50 Politic

National Cinematografic