notarii_publici_acepta_sa_fie_platiti_in_produse_de_luxDin cauza crizei, din ce în ce mai puţini români îşi permit să plătească notarii cu banii jos. Pentru a veni în întâmpinarea lor, notarii au decis să accepte onorarii în vile, maşini de lux, bijuterii sau tablouri scumpe.

„Pentru noi nu contează banii, mai ales că avem deja destui. Cel mai important lucru este ca oamenii să legalizeze în continuare acte. Suntem în stare să acceptăm orice produs care poate fi vândut pe sume consistente. E chiar firesc să fim rezonabili cu clienţii noştri. Şi aşa se spune despre noi că ne gândim numai la bani, sper ca odată cu această decizie lumea să-şi schimbe părerea despre noi”, ne-a declarat notarul care a venit cu ideea.

Se pare că gestul notarilor i-a inspirat şi pe avocaţi, care intenţionează la rândul lor să primească onorariile şi altfel decât în bani lichizi.
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 27.06.2011 15:51 Politic

National Cinematografic