bacalaureat_la_bulgariSubiectele dificile de la Bac i-au făcut pe mulţi să se orienteze spre Bulgaria. Astfel, foarte mulţi elevi români au luat cu asalt liceele bulgăreşti, unde rata de promovabilitate este mult mai mare decât în România.

„Profesorii se poartă mult mai frumos cu tine, te simţi respectat în calitate de elev. Nu te iei cu mâinile de cap când vezi nota, cum se întâmplă la noi”, a povestit un elev care şi-a petrecut examenul de bacalaureat la bulgari.

Se pare că oferta bulgarilor este mult mai bună inclusiv pentru cei care vor să-şi cumpere diploma de Bac, preţurile vecinilor noştri fiind incomparabil mai mici. Iar taxa de înmatriculare a diplomei pe România este, cel puţin deocamdată, derizorie.

Migrarea elevilor spre Bulgaria a intrat în atenţia mai multor agenţii de turism, care au avut extrem de multe oferte pentru Bacul bulgăresc: „Dă Bacul la bulgari”, „Examen de vis în Bulgaria” sau „Cu noi Bacul este mai aproape”. Transportul a fost asigurat cu avioane ROMBAC.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 05.07.2011 17:25 Politic

National Cinematografic