basescu-si-constitutiaDupă ce i-a atacat pe regele Mihai şi pe cei din Federaţia Rusă, preşedintele Traian Băsescu îl pune la punct şi pe cel mai puternic om al planetei, chiar de ziua naţională a Statelor Unite.

Deşi voia iniţial să-i ureze la mulţi ani, Băsescu a uitat de ce s-a aşezat la calculator şi a ajuns la insulte. Cităm din mail-ul trimis lui Obama:  "Ce pot eu să-i urez acuma unuia ai cărui strămoşi au fost slugi la albi? Eu, dacă eram în locul lor, n-aş fi stat să le culeg albilor bumbacul sau să le dau ghetele cu vacs. Cre' că nici pe Boc nu-l trimiteam să facă asta!"

Preşedintele ţării a fost susţinut şi de fratele lui. Mircea Băsescu a spus că Traian, dacă ar fi fost în locul negrilor, n-ar fi plecat din Africa decât săgetat. Îl cunosc foarte bine pe fratele meu şi sunt sigur că nu s-ar fi lăsat prins. Le-ar fi zis negustorilor de sclavi fix aşa: Trageţi cu arcul în mine, că eu nu urc pe corabia voastră."

Pentru a-i arăta totuşi că e generos, preşedintele României i-a trimis lui Barack Obama, printr-un curier, un buchet mare de flori de bumbac şi un exemplar din "Coliba unchiului Tom", editat în Colecţiile Adevărul.

Trimis de Harald (Apatrid)

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Dan | Wednesday, 06.07.2011 15:41 Politic

National Cinematografic