Celor de la Adevărul nu le-a ajuns că şi-au făcut o campanie publicitară idioată, în care ei se dau fel de Virgin Mary a politicii româneşti. Aseară au plusat, reuşind să găsescă locul şi momentul cel mai nepotrivit posibil pentru a se promova.

La mai puţin de 30 de minute de le anunţarea rezultatelor exit pollurilor, pe Realitatea TV s-au luat 15 secunde de publicitate (primele de la anunţarea rezultatelor). A fost timp exact de o reclamă: aia stupidă de la Adevărul, în care ei anunţă că se distanţează de zona politică şi că în ziarul lor nu va exista nici ştire politică, nici reclamă electorală.

Nu-i credeam inteligenţi, dar chiar nu mă aşteptam ca prostia lor să meargă atît de departe: într-o emisiune care dezbate rezultatele primului tur pentru alegerile prezindenţiale, cînd e evident că toţi cei care urmăresc respectivul post sînt cît se poate de interesaţi de politică, e stupid să vii ca să îţi faci reclamă la ziarul tău, unul pentru care politica e precum girafa pentru ardelean, un animal care nu există. Practic, au dat dat bani grei pentru ca să spună ceva de genul „Bună, sîntem Adevărul şi vă rugăm să ne ignoraţi în continuare.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 23.11.2009 16:26 Politic

National Cinematografic