basescu_caniculaDeși România este devastată de caniculă, președintele țării susține că el a ferit țara de o căldură și mai mare, dar nimeni nu este dispus să recunoască asta. „Măsurile anti-caniculă pe care țara noastră le-a luat încă de anul trecut au fost într-adevăr foarte nepopulare, dar erau necesare pentru a pune clima pe o direcție bună. Altflel riscam să ajungem în situația Greciei, unde acum e cald de mori. Ați văzut că acolo oamenii ies în stradă și urlă, ca să se mai răcorească”, susține președintele.


În țara noastră cei mai afectați de caniculă sunt bătrânii pensionari, familiile cu mulți copii și hipertensivii, altfel zis populația țării. De aceea președintele recomandă populației ca pe timpul caniculei să nu mai iasă în stradă pentru orice fleac, să stea liniștiți în casă și să bea multă apă pe stomacul gol în cele mai multe cazuri.

În ciuda optimismului lui Traian Băsescu, realitatea din România e cu totul alta. Canicula a lăsat zeci de mii de oameni fără un loc de umbră, peste tot vezi cum oameni care transpiră în plină stradă iar temperaturile cresc de la o zi la alta.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de adi | Friday, 15.07.2011 07:00 Politic

National Cinematografic