După ce au analizat zile în şir caseta, specialiştii au ajuns la concluzia că înregistrarea în care Patriciu povesteşte, la Realitatea TV, că Băsescu a bătut un copil este trucată.

Mai mulţi oameni din televiziune şi cinematografie au privit cu atenţie, cadru cu cadru, momentul în care Patriciu menţionează momentul din campania electorală din 2004. Verdictul lor a fost clar: Patriciu nu a lovit în Băsescu, filmul în care face declaraţia acuzatoare este trucat.

Interesant e că Patriciu n-a negat iniţial nimic, aşa cum ar fi fost normal în cazul unei făcături. Miliardarul a încercat numai să îşi scuze gestul: “Nu ştiu, să vedem, poate m-o fi jignit, poate m-o fi ţinut o noapte la răcoare, în arestul Parchetului, cine ştie?”

Se pare că băieţelul bătut de Băsescu a avut de suferit şi în campania electorală din 2000, la un miting al PSD-ului. Atunci, Iliescu l-ar fi apostrofat pe copilul, adresându-i-se cu “Măi animăluţule!”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Dan | Saturday, 28.11.2009 13:46 Politic

National Cinematografic