boc_bonuri_de_masaEmil Boc vrea să revoluţioneze piaţa valutară. Într-o întrevedere privată cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu, premierul i-a cerut acestuia să pregătească tiparniţa de bonuri de masă. „Americanii au pornit tiparniţa de dolari, ruşii pe cea de ruble, reacţia României trebuie să fie promptă. Leul este depăşit, este timpul să intre în scenă bonul de masă”, a spus Emil Boc.

Visul premierului este ca bonul de masă să devină una dintre cele mai puternice monede din Europa. „Bonul de masă beneficiază de un context pozitiv. Cum bugetarii nu vor mai primi bonuri de masă până în 2014, este clar că în perioada imediat următoare bonul de masă se va întări puternic faţă de euro şi dolar. Trebuie să profităm de context şi să facem bonul de masă noua monedă naţională a României”, a explicat premierul.

Dacă va fi implementată, este de aşteptat ca măsura să îi avantajeze pe românii care au depozite la bănci în bonuri de masă. În schimb, vor avea de suferit românii care-şi ţin bonurile de masă la ciorap.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 12.08.2011 14:48 Politic

National Cinematografic