emil_boc_s-a_intors_din_chinaPlecat în China ca să atragă noi investitori în România, premierul Emil Boc a avut parte de o surpriză neplăcută la întoarcere: cei trei investitori cu care s-a întors din China sunt contrafăcuţi. Cel mai probabil, pe vapor.

Deşi lasă impresia unor investitori veritabili, la o examinare atentă s-a observat că aceştia sunt, de fapt, investetori. Sunt îmbrăcaţi la costum, au maniere, folosesc un limbaj specific oamenilor de afaceri, însă asta e tot: nu deţin afaceri şi nu au sume depuse la bancă. De fapt, nici măcar nu au un cont deschis pe numele lor la vreo bancă.

„Mi-au prezentat cărţi de vizită în chineză, n-aveam cum să-mi dau seamă că ei sunt investetori şi nu investitori”, s-a scuzat premierul Emil Boc. Pe lângă eşecul propriu-zis al vizitei în China, Emil Boc riscă şi o amendă consistentă, pentru introducerea în ţară a unor bunuri contrafăcute.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 17.08.2011 14:02 Politic

National Cinematografic