Cu trei zile înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu i-a avertizat încă o dată pe români că riscă să-i aducă din nou la putere pe comunişti.


Potrivit preşedintelui, care a făcut azi o scurtă declaraţie de presă de la sediul său de campanie de pe Lipscani, Geoană ar urma să reînfiinţeze CAP-urile, să naţionalizeze marile proprietăţi şi să-i trimită la Canal pe jurnaliştii de la Evenimentul Zilei şi Hotnews.

 

“Nu ne permitem o nouă dictatură comunistă, ne-au ajuns 50 de ani,” a spus Băsescu, gândindu-se probabil cu groază la persecuţiile la care l-au suspus comuniştii, trimiţându-l în exil pe mările lumii.


Preşedintele a precizat că Traian Ungureanu şi Sever Voinescu au organizat deja o rezistenţă armată în munţi, în caz că Geoană câştigă alegerile. Ei îl vor aştepta, se pare, pe Americanu din La Bloc”.

 

“Dacă ar vedea Coposu ce candidat susţin ţărăniştii, s-ar întoarce în mormânt. Vorbesc serios, ar renunţa la statutul de zombie şi s-ar duce înapoi în mormântul lui, de la cimitirul Bellu,” a mai spus Băsescu.

 

Preşedintele a mai făcut o dezvăluire: PSD-iştii vor fixarea Zilei Naţionale pe 23 august.

 

“Partea proastă e că, după cei cinci ani de mandat al lui Geoană, sau chiar mai devreme dacă se fac anticipate, iar o să trebuiască să vin eu la Cotroceni şi să condamn comunismul,” a concluzionat Băsescu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!


National Cinematografic