premiul_Nobel_pentru_pace_2011Premiul Nobel pentru pace are trei câştigătoare! Ellen Johnson Sirleaf, Leymah Gbowee şi Tawakkul Karman au primit prestigioasa distincţie pentru că şi-au lăsat în pace soţii o zi întreagă.Membrii Comitetului Nobel spun că au apreciat la cele trei câştigătoare faptul că încă de dimineaţă, de când s-au trezit, nu şi-au cicălit absolut deloc soţii, iar Tawakkul Karman chiar a trecut cu vederea până şi capacul lăsat ridicat la veceu. De asemenea, niciuna nu a avut nimic de comentat atunci când bărbaţii le-au venit acasă seara praştie de beţi.

Comitetul norvegian a declarat că în felul acesta cele trei laureate “au demonstrat potenţialul pe care îl au femeile în instaurarea democraţiei şi păcii pe glob”.

Printre nominalizaţi s-au mai aflat şi fondatorul Wikileaks, Julian Assange şi lidera opoziţiei din Myanmar, Aung San Suu Kyi, recent eliberată de junta militară din ţara sa după 7 ani de închisoare.Ea a fost însă descalificată după ce s-a descoperit ce scăndălău i-a făcut lui bărbatu-său pentru că în timpul detenţiei ei n-a pus mâna măcar o dată pe o cârpă de praf.

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Friday, 07.10.2011 15:26 Politic

National Cinematografic