un_musulman_a_ars_steagul_american_de_pe_lunaScandal enorm în SUA, după ce un musulman a trimis mai multor publicaţii americane o poză cu el în timp ce ardea steagul american de pe Lună. Mai mult, extremistul susţine că a şters şi urmele paşilor lui Neil Armostrong de pe Lună.

Extremistul musulman susţine că a ars steagul pe 11 septembrie, pentru a celebra 10 ani de la atentatele de la World Trade Center, însă a făcut imaginea publică abia acum din cauza traficului întâmpinat la întoarcerea pe Pământ. El a fost dat în urmărire generală, pentru prinderea sa oferindu-se o recompensă de 20 de milioane de dolari. Presa de peste Ocean l-a catalogat deja drept “noul Osama bin Laden”.

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin însă că extremistul a ars, de fapt, steagul american din studioul în care americanii au înscenat aselenizarea. “Pe Lună nu există oxigen, deci steagul nu avea cum să ardă. E o nouă înscenare, exact ca cea din 1969”, susţin aceştia.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 07.10.2011 16:13 Politic

National Cinematografic