AMERICANII_VANEAZA_GIUGIUVENIIAmerica e cuprinsă de furie după moartea baschetbalistului Chauncey Hardy în urma unei altercaţii într-o discotecă din Giurgiu. În conferinţa de presă de azi de la Casa Albă, preşedintele Obama a spus că 8 octombrie, data încăierării cu Gypsy Gypsanu în clubul Emotione, e o zi neagră în istoria Statelor Unite. ”Pentru noi, cei care am supravieţuit acelei zile, va rămâne una imposibil de uitat”, a spus, cu lacrimi în ochi, Obama.

În acelaşi timp, administraţia americană e destul de convinsă că în judeţul Giurgiu se găseşte petrol şi, spun oficialii de la Casa Albă, există informaţii că liderii judeţului ar dispune de arme de distrugere în masă.

Durerea e mare şi în rândurile populaţiei, deşi la ultimul sondaj de opinie 80% din americani n-au ştiut să spună despre Giurgiu decât că e un stat undeva prin sud. Grupuri extremiste au ameninţat deja că vor linşa toţi giurgiuvenii pe care vor pune mâna. Dovada cea mai clară a furiei americanilor, şi mai ales a celor de culoare, este că în cartierele locuite de afro-americani nu a fost văzut în ultimele trei zile nici picior de locuitor al judeţului Giurgiu.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Radu | Wednesday, 12.10.2011 15:50 Politic

National Cinematografic