Considerând probabil că Boc nu şi-a valorificat cum trebuie potenţialul de bancuri care îl au ca ţintă, Băsescu l-a mai propus o dată pentru funcţia de priemier.

“Boc a stat prea puţin în fruntea guvernului şi românii nu au epuizat mişoturile pe care le puteau face la adresa lui”, a declarat Băsescu la Palatul Cotroceni, imediat ce a anunţat numele noului premier. “Practic, până acum s-au făcut glume doar pe seama faptului că e mic de statură, plus câteva observaţii vag comice cum că e ochelarist şi ardelean. Sunt sigur că se poate mai bine.”


Pe de altă parte, Boc a declarat că e pregătit să ia măsuri drastice, care nu îi vor atrage simpatia, deşi nu s-a pus niciodată problema asta.

“Anul care vine vom avea buget de austeritate, chiar şi eu voi fi nevoit să strâng cureluşa de la ceas,” a declarat liderul social democrat.

La sfârşit, Boc i-a asigurat pe români că va conduce guvernul cu o mânuţă forte.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Dan | Thursday, 17.12.2009 10:08 Politic

National Cinematografic