Sacrificii_omenesti_RADU_PIRCA„2012 va fi un an greu”, a declarat președintele Traian Băsescu după ultima întâlnire cu reprezentanții FMI, "astfel că a trebuit să analizăm cu seriozitate toate soluțiile anti-criză propuse de experți: reducerea fiscalității, atragerea investitorilor străini, sacrificii umane, creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene... Ne-am oprit la soluția sacrificiilor omenești, pe care atât noi cât și experții o considerăm optimă.”

Traian Băsescu a precizat că va fi vorba de mari sacrificii, dată fiind amploarea crizei, și că încă nu s-a decis dacă se va apela la metoda tradițională a aruncării în sulițe sau la modelul sud-american, cu scoaterea inimii pe viu de către un mare preot. „Au existat aici discuții cu Biserica Ortodoxă, care a manifestat unele reticențe. Noi le-am spus că nu mai suntem în Evul Mediu, că trebuie să se adapteze la nevoile epocii actuale”, a declarat în acest sens președintele.

„E nevoie, de asemenea, să renunțăm la mentalitatea învechită că trebuie să se sacrifice conducătorii. Toată lumea trebuie să se sacrifice, și populația, și Opoziția. Asta nu înseamnă că guvernanții vor fi excluși: dacă Emil Boc, ca să dau un exemplu la întâmplare, îmi va cere să-l las să se sacrifice, eu nu pot să-i spun nu”, a conchis șeful statului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Radu | Sunday, 06.11.2011 00:55 Politic

National Cinematografic