redactor_adevarul_sanctionatLipsă de profesionalism în redacţia Adevărul! Un redactor de la Politic a scris un articol despre Mircea Geoană în care nu a folosit deloc termenul “prostănac”. Scăparea este cu atât mai greu de înţeles cu cât articolul are peste 4.000 de semne. Practic, este sigurul articol despre Geoană din această săptămână în care nu se foloseşte termenul “prostănac”.

“Dacă era o ştire pe scurt, mai înţelegeam, dar aşa, când scrii cât să umpli o pagină de ziar şi nu pomeneşti că Geoană e prostănac, peste asta nu pot să trec. Redactorului îi lipseşte cu desăvârşire deontologia profesională. Nici nu vreau să mă gândesc că intenţionat nu a folosit termenul prostănac în text”, ne-a declarat Grigore Cartianu, redactor-şef Adevărul.

Deşi s-a ferit să ofere detalii despre sacţiunea pe care o va primi redactorul, Grigore Cartianu a lăsat de înţeles că aceasta va fi drastică şi umilitoare: se pare că redactorul va fi mutat disciplinar la un alt produs al trustului Adevărul Holding,  tabloidul Click!.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 09.11.2011 19:30 Politic

National Cinematografic