geoana_a_primit_o_bicicleta_ca_sa_plece_de_la_sefia_senatuluiPesediştii l-au convins pe Mircea Geoană să renunţe la scaunul de preşedinte al Senatului după negocierie extrem de dure. Geoană a refuzat rând pe rând primele oferte ale lui Victor Ponta, care a încercat să-i ofere în schimbul demisiei ciocolate, pufuleţi sau o maşinuţă cu telecomandă.

Geoană a fost tranşant încă de la începutul negocierilor: “Dacă nu primesc o bicicletă de Moş Crăciun, nu plec decât cu picioarele înainte din fruntea Senatului!”, a bătut acesta cu pumnul în masă.

Abia după ce Victor Ponta s-a consultat cu mai marii-partidului a fost în măsură să-i satisfacă pretenţiile lui Geoană. “Bine, Mirciulică, ai câştigat, îţi promit că vei primi o bicicletă de Moş Crăciun. Acum, pleacă de la şefia Senatului”, i-a spus Ponta resemnat.

“Negocierile au fost dure, într-adevăr, dar într-un final am reuşit să obţin tot ce mi-am dorit. Cine spunea că o să cedez uşor s-a înşelat. Mihaela, dragostea mea, am învins!”, a declarat Geoană la finalul negocierilor.
Scris de Calin | Wednesday, 23.11.2011 17:04 Politic

National Cinematografic